marcinkkk 05.06.2020 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Dzień dobry wszystkim, Edytowane 7 Czerwca 2020 przez marcinkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 05.06.2020 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Wytrzymałości to raczej nie szkodzi. U mnie też jest tak samo w dwóch miejscach. Prawdopodobnie można to "zalepić" niemalże czymkolwiek, ale najlepiej będzie chyba drobną masą PCC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinkkk 06.06.2020 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Dzięki wielkie za odpowiedź. Poczekam jeszcze na inne głosy ludzi z branży, budowlanka to nie moja domena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid blasiak 06.06.2020 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Najprawdopodobniej w niczym to nie przeszkadza, wygląda mi to tak jakby zalali cześć stropu, poczekali i zalewali druga część stropu, miejsce niedowibrowane to miejsce połączenia betonów. Jeśli tak to znaczy że było wibrowane ale niezbyt dokładnie. Zrób proszę zdjęcie centralnie od dołu w lepszym oświetleniu, na tym nie widać zbyt wielu szczegółów. Jak chcesz lepszej diagnozy zawołaj kogoś z uprawnieniami niech się wypowie. Ogólnie jak się nie orientujesz w budowlance a masz czas i jesteś zdecydowany zawołaj kogoś z papierami nawet do oględzin bez żadnych protokołów. Zapłacisz parę złotych ale będziesz miał pewność że nie ma innych baboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinkkk 06.06.2020 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) MK Edytowane 7 Czerwca 2020 przez marcinkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts