Ivonex 18.06.2020 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Witam, jesienią otrzymaliśmy 3 świdośliwy w prezencie i okazuje się, że maleńkie ale już w tym roku owocują odrobinkę (fotka), czyli w połowie czerwca maja owoce. W takim razie co to może być za odmiana? Chcemy wiedzieć, żeby coś więcej o niej się dowiedzieć. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 19.06.2020 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Nie dojdziesz do ładu z nimi jest tyle odmian że ciężko je określić ze zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.06.2020 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 ja nie jestem od ręki odróżnić gatunków świdośliwy miedzy sobą a co dopiero odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 21.06.2020 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Dzięki!, Ale zaskoczył nas termin zbiorów -czy te czerwcowe są OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.06.2020 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 moze stały namiocie foliowym i rozpoczęły wczesniej wegetację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.06.2020 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Moja świdosliwa sadzona na jesieni, też owocuje i część owocków jest dojrzałych. Jeśli znajdę "karteczkę" to powiem jaka odmiana:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 01.07.2020 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 dZIĘKI ave! Bo u nas na karteczce nie było dodatkowych nazw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.07.2020 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 (edytowane) dZIĘKI ave! Bo u nas na karteczce nie było dodatkowych nazw Amelanchier alnifolia 'Smoky' w każdym razie tak mówi "karteczka" nie wchodzi mi zdjecie ooo zmniejszyłam, to moja miesiąc temu: Edytowane 1 Lipca 2020 przez ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts