pershing1899op.pl 21.06.2020 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Witam serdecznie.Mam jakiś dziwny projekt ścianki kolankowej. Wygląda tak jakby z jednej strony ścianka kolankowa przy dachu dwuspadowym była podniesiona o 2 pustaki A z drugiej strony w ogóle. Czy tak może wyglądać projekt i realizacja domu? Zawsze widziałem, że jak podnoszono ściankę kolankowa to z dwóch stron po równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.06.2020 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Mało widziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.06.2020 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Odległości od kalenicy są równe? Spadki połaci dachowych są identyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 22.06.2020 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 [email protected] a jest różnica w wystających elementach dachu poza ścianę szczytową, z jednej / z drugiej strony budynku ?może ta ścianka kolankowa z jednej strony więcej " dźwiga " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.06.2020 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Mam jakiś dziwny projekt ścianki kolankowej. Wygląda tak jakby z jednej strony ścianka kolankowa przy dachu dwuspadowym była podniesiona o 2 pustaki A z drugiej strony w ogóle. Czy tak może wyglądać projekt i realizacja domu? Zawsze widziałem, że jak podnoszono ściankę kolankowa to z dwóch stron po równo. Pokaż ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts