jotwu1980 21.06.2020 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 mój pierwszy projekt: - ze sciankami drugi projekt, otwarta przestrzeń. w zasadzie jak w projekcie dew. + lekko przedłużona ścianka : Nie bardzo wiem jak zagospodarować wiatrołap czy tam korytarz. Pod schodami zabudowy raczej nie chce, jak przedluze sicanke od lazienki to sie zrobi klitka. Moze macie jakies kreatywne pomysły, zeby było gdzie chowac kurtki i buty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.06.2020 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 schody najlepiej aby miały odwrotny bieg, teraz zajmują niepotrzebnie sporo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotwu1980 01.07.2020 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 schody najlepiej aby miały odwrotny bieg, teraz zajmują niepotrzebnie sporo miejsca Dziękuje za odpowiedź ale jak zmienić bieg? na poddaszu od strony okna nie ma miejsca za dużo na wejście. wysokosc 1,8m jest w zasadzie na wyskosci okna wiec po wejsciu na gore walilbym glowa w skos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2020 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 1 m od ściany masz już 1,8 m? chodzi o lustrzane odbicie tego co masz teraz: Wówczas możesz mieć większa zabudowę kuchenną z częscią sprzętów pod wyzszym biegiem schodów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotwu1980 01.07.2020 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Odniosłes sie do planu. Ok, to wszystko jasne. Na wizualce która wrzuciłem w pierwszym poście (drugi link) schody są w ogóle inne. Myślałem, że do tego referujesz. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.07.2020 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 nie otwieram zewnętrznych linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.07.2020 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Te wizualizacje na yt wyglądają fajnie, a może Pan wrzucić projekty, na bazie których powstały? Łatwiej byłoby się odnieść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotwu1980 08.07.2020 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Ja to robiłem w pCon'ie. Chodzi o projekty z tego programu? Jeśli tak to amatorka jest bo ja ten program pierwszy raz na oczy widziałem więc nie wiem czy sie przyda. W razie czego mogę podesłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts