massi 27.06.2020 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Hej, mam wylane ławy, wymórowane ściany z bloczków betonowych i na dniach chce malować dysperbitem. Po wczorajszych ulewach mam zalany fundament. Jest jakieś 20cm wody, może więcej. Zadzwoniłem na straż w moim mieście aby uzyskać informacje czy oni też wyjeżdżają aby wypompować wodę. Najpierw dowiedziałem się, że też się tym zajmują ale potem zmienili zdanie. Powiedzieli, że fundament jest zalany i nic sie nie dzieje. Więc, nie widzą zagrożenia zdrowia i życia. I nie pomogą.Chciałbym się dowiedzieć czy to prawda czy mnie po prostu zbyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesio1712 27.06.2020 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Zbyli, mówiąc prawdę. Oni są od ratowania życia. Wiaderkami wylewaj poza fundament. W ostateczności pompą zatapialną do brudnej wody. Ludzie, przestańcie robić z tego forum kącik porad Bravo Girl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 27.06.2020 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Straż pożarna nie ratuje zalanych fundamentów. Trzeba było zrobić przegłębienia po rogach i tam teraz wsadziłbyś pompy i miałbyś usuniętą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.06.2020 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Straż Pożarna nie jest od usuwania wody z zalanych fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 27.06.2020 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Nie karmić trola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 28.06.2020 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2020 Mi byłoby wstyd zadzwonić z czymś takim na straż pożarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts