maciejos36 01.07.2020 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Mam problem, bo żonie zdarza się nie zamykać garażu na noc. Myślę nad jakimś prostym bezprzewodowym ustrojstwem, które np raz na 10 min piknie gdy brama jest otwarta. Nie mam instalacji inteligentnego domu ani alarmu. Ktoś coś może zaproponować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.07.2020 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Na kabelku trzyżyłowym kontaktron przełączny + magnes + dwa ledy i zasilanie chocby z zasilania dzwonka 9-12V=. led jednego koloru sygnalizuje drzwi zamknięte, drugi drzwi otwarte. Ciemne ledy to awaria.Z bezprzewodowym jest gorzej i łatwo go zakłócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 01.07.2020 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Może gospodarski obchód przed spaniem załatwi sprawę. Trochę ruchu i przy okazji doglądnięcie obejścia. To tak na wesoło ale działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 08.07.2020 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Kup sobie do bramy napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 08.07.2020 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Napęd bramy nie sygnalizuje położenia, przy odpowiednim wyposażeniu może sygnalizować pracę napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 08.07.2020 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Napęd bramy nie sygnalizuje położenia, przy odpowiednim wyposażeniu może sygnalizować pracę napędu.mój sygnalizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 08.07.2020 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Czyli z wyższej półki a inwestor wiedział czego chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts