pdi90 08.07.2020 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Jak w temacie - gdzie sprzedajecie pozostałości po budowie?U nas zostało ponad 600 szt. pustaków teriva 8.0, (zmienil sie zamysl), chcialbym je odsprzedac - za mnież 50% ceny - całość za 1000zł.Wielkopolskie, Konin.Może macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar2 08.07.2020 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 olx / allegro albo oddać do sprzedawcy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.07.2020 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 ja z pozostałej terivy zrobiłam sobie murki w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 10.07.2020 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Ja pustaki opchnąłem na oxl. Kupowałem je bezpośrednio w cegielni, więc musiałbym odwozić na własny koszt, co by się zupełnie nie kalkulowało. Niestety w liście materiałów w projekcie był błąd i kupiłem o 5 palet za dużo. Teraz również na olx próbuję sprzedać RB-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts