masiarek80 15.07.2020 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Dzień dobryPlanuję puścić kanały płaskie do okapu na stropie czy mogą być PVC czy lepiej stalowe jak do DGP wymiar 200x50. Były by schowane w 5cm warstwie styropianu. Jak z wytrzymałością takich PVC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masiarek80 23.07.2020 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Naprawdę nikt nie robił wentylacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 23.07.2020 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Standardowe wentylacyjne do wentylacji prowadzonej w styropianie na pewno wytrzymają. Ja puściłem kanał do okapu przy ścianie poddasza - do zabudowy regipsem, a nie miałem przez to trasy wzdłuż podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts