kroyena 16.11.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Szanowni Panowie tak dla przypomnienia kreskówka Disneya Kaczor Donald z obiekcjami przed zaręczynami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 16.11.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Ale ciekawy temat, w końcu dowiemy się i my czegoś o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.11.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Oczywiście Robi się z nich coś takiego : http://www.tkdami.net/~mwalaszczyk/cos/ty%B3ek.jpg Kwestia czasu Moja aneta na szczęście się nie zmienia rozmiarami, ale to chyba dlatego, że zagroziłem rozwodem gdyby tak się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Constans ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.11.2004 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Jest w b. komfortowej sytuacji. Wybudujecie się, zmieni rozmiar ty jej pozwem i ceikawe, który sąd przyzna rację iż zmiana rozmiaru może być podstawą dla wykazania winy małżowinki. PS. Znaczy zostanie z nieruchomością, za to bez amatora koniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.11.2004 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Ciekawe co to za gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 16.11.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Qurcze M@riusz_Radom ??? Twoja to chyba nie jest ? Bo jak mniemam Twoja żonka jest piękna Poza tym widzę , że Panowie to milczki w porównaniu przy Paniach z tematu o mężach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 16.11.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 ... Poza tym widzę , że Panowie to milczki w porównaniu przy Paniach z tematu o mężach Widać panowie odznaczja sie większym wyczuciem i taktem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.11.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Qurcze M@riusz_Radom ??? Twoja to chyba nie jest ? Bo jak mniemam Twoja żonka jest piękna Piękna, mądra i bardzo ją kocham Za to kim jest a nie jak wygląda. Ale nie oszukujmy się, wygląd zewnętrzny jest również bardzo ważny, faceci to wzrokowcy, ja mam to szcżęście, że mam i ładną i mądrą żonę BTW : ładna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 16.11.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Qurcze M@riusz_Radom ??? Twoja to chyba nie jest ? Bo jak mniemam Twoja żonka jest piękna ja mam to szcżęście, że mam i ładną i mądrą żonę No to nic , tylko pogratulować trafnego wyboru !! Jednym słowem jesteś w czepku urodzony - tyle cnót w tak kruchej postaci , jaką jest kobieta ? POPROSTU WYGRAŁEŚ JAK W TOTOLOTKA nazwijmy to po imieniu Buziale dla Anety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.11.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 ... Poza tym widzę , że Panowie to milczki w porównaniu przy Paniach z tematu o mężach Widać panowie odznaczja sie większym wyczuciem i taktem Pozdrawiam ...albo są pod pantofelkiem kochanej Żoneczki i boją się odezwać , bo im jeszcze kranik z dobrami wszelakimi przykręci A kobieta jest jak dobre wino - im starsza tym lepsza ( nie mylić z winem marki " Wino " , bo ono im starsze tym bardziej kwaśne i nie nie nadaje się do spożycia , chyba , że w akcie desperacji ) Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 16.11.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 ... albo są pod pantofelkiem kochanej Żoneczki i boją się odezwać , bo im jeszcze kranik z dobrami wszelakimi przykręci Gdyby tak było chłopaki zaznaczyłyby "dulszczyznę" a jak widać nikt tego jeszcze nie zrobił . Poza tym nie ma czegos takiego jak "pod pantofelkiem" są tylko faceci ceniący sobie świety spokój i dbający o spokój swoich dzieci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.11.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 ... Poza tym widzę , że Panowie to milczki w porównaniu przy Paniach z tematu o mężach Widać panowie odznaczja sie większym wyczuciem i taktem Pozdrawiam A co ja swojego meza tylko chwalilam. Wiec o co chodzi z tym taktem? czy panowie maja same "miotly" i nie beda klamac jakie sa fajowe? o to chodzilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Sądzisz Agnieszko, ze forumowicze rodzaju męskiego mają takie okropne zony , że muszą sie taktem podpierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 16.11.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Sądzisz Agnieszko, ze forumowicze rodzaju męskiego mają takie okropne zony , że muszą sie taktem podpierać? I to się nazywa prawdziwa prowokacja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 16.11.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Zmienic sie nie zmienila tylko zaczela mocniej i czesciej bijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.11.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Poza tym nie ma czegos takiego jak "pod pantofelkiem" są tylko faceci ceniący sobie świety spokój i dbający o spokój swoich dzieci Dobre Podobnie nie ma brzydkich kobiet , tylko czasem wina brak Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Hm, to nie fair. Nie zaznaczyłam żadnej opcji w ankiecie /bom baba / i nie wiem, jak tam statystyka sie przedstawia proszę o wklejenie wynikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.11.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Hm, to nie fair. Nie zaznaczyłam żadnej opcji w ankiecie /bom baba / i nie wiem, jak tam statystyka sie przedstawia proszę o wklejenie wynikow Majka , kliknij zobacz wyniki i zobaczysz głosowanie . Głosów oddanych 6 - nawet podomka się znalazła i wymiana na lepszy model też . Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.11.2004 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Kto by pomyslał, że plagiat będzie miał taką przebitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts