Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy kobiety zmieniają się po ślubie? :)

kroyena

Migrena zwana Globusem  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Migrena zwana Globusem

• Podomka
    • Dulszczyzna
    • Constans
    • Z(a)mieniona na lepszy model

Recommended Posts

• Odpowiedzi 178
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom

Oczywiście :)

Robi się z nich coś takiego :

http://www.tkdami.net/~mwalaszczyk/cos/ty%B3ek.jpg

Kwestia czasu ;)

Moja aneta na szczęście się nie zmienia rozmiarami, ale to chyba dlatego, że zagroziłem rozwodem gdyby tak się stało :lol:

Gość M@riusz_Radom
Qurcze :o M@riusz_Radom ??? Twoja to chyba nie jest ? Bo jak mniemam Twoja żonka jest piękna :p

Piękna, mądra i bardzo ją kocham :)

Za to kim jest a nie jak wygląda.

Ale nie oszukujmy się, wygląd zewnętrzny jest również bardzo ważny, faceci to wzrokowcy, ja mam to szcżęście, że mam i ładną i mądrą żonę ;)

BTW : ładna fotka :)

Qurcze :o M@riusz_Radom ??? Twoja to chyba nie jest ? Bo jak mniemam Twoja żonka jest piękna :p

ja mam to szcżęście, że mam i ładną i mądrą żonę ;)

No to nic , tylko pogratulować trafnego wyboru !! Jednym słowem jesteś w czepku :wink: urodzony - tyle cnót w tak kruchej postaci , jaką jest kobieta ? :o POPROSTU WYGRAŁEŚ JAK W TOTOLOTKA :lol: nazwijmy to po imieniu 8)

Buziale dla Anety

...

Poza tym widzę , że Panowie to milczki w porównaniu przy Paniach z tematu o mężach :wink: :lol:

Widać panowie odznaczja sie większym wyczuciem i taktem :wink:

Pozdrawiam

...albo są pod pantofelkiem kochanej Żoneczki i boją się odezwać , bo im jeszcze kranik z dobrami wszelakimi przykręci :wink: :wink: :wink:

A kobieta jest jak dobre wino - im starsza tym lepsza :) :) :)

( nie mylić z winem marki " Wino " , bo ono im starsze tym bardziej kwaśne i nie nie nadaje się do spożycia , chyba , że w akcie desperacji )

Pozdrowionka - Maxtorka :)

...

albo są pod pantofelkiem kochanej Żoneczki i boją się odezwać , bo im jeszcze kranik z dobrami wszelakimi przykręci :wink: :wink: :wink:

Gdyby tak było chłopaki zaznaczyłyby "dulszczyznę" a jak widać nikt tego jeszcze nie zrobił 8) . Poza tym nie ma czegos takiego jak "pod pantofelkiem" są tylko faceci ceniący sobie świety spokój :wink: i dbający o spokój swoich dzieci :wink:

Pozdrawiam :D

...

Poza tym widzę , że Panowie to milczki w porównaniu przy Paniach z tematu o mężach :wink: :lol:

Widać panowie odznaczja sie większym wyczuciem i taktem :wink:

Pozdrawiam

A co ja swojego meza tylko chwalilam.

Wiec o co chodzi z tym taktem? :roll:

czy panowie maja same "miotly" i nie beda klamac jakie sa fajowe? :wink: o to chodzilo? :wink:

Hm, to nie fair. Nie zaznaczyłam żadnej opcji w ankiecie /bom baba :D / i nie wiem, jak tam statystyka sie przedstawia :roll:

proszę o wklejenie wynikow :D

Majka ,

kliknij zobacz wyniki i zobaczysz głosowanie :o .

Głosów oddanych 6 - nawet podomka się znalazła i wymiana na lepszy model też .

Pozdrowionka - Maxtorka :)