Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Torometr (miernik pól torsyjnych)

pkorol

Recommended Posts

Niestety nie udało się wrzucić dźwięk jednego z rysunków, szukajcie na elektrodzie:)

Możesz doprecyzować. Kogo Ciebie czy dźwięku porażki jakiej doznałeś. Choćbyś nie wiem jakbyś się starał, czegoś takiego nie narysujesz.To nie jest rysunek. Ukradłeś komuś przemyślenia.

Edytowane przez niktspecjalny

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziś znalazłem w mieszkaniu w którym robię remont anomalię. Torometr pokazuje wyraźne granicy tej anomalii. Dwa razy na tym mieszkaniu zepsuł się odkurzacz. To zmusiło mnie do zeskanowana mieszkania Torometrem, no i jest to coś.:). Nie wiem co z tym zrobić wożę na wszelki wypadek drugi odkurzacz bo bez odkurzacza na budowie lipa:). Może spróbować go pogonić rysunkami Tjurina?

Dziś znalazłem w mieszkaniu w którym robię remont anomalię. Torometr pokazuje wyraźne granicy tej anomalii. Dwa razy na tym mieszkaniu zepsuł się odkurzacz. To zmusiło mnie do zeskanowana mieszkania Torometrem, no i jest to coś.:). Nie wiem co z tym zrobić wożę na wszelki wypadek drugi odkurzacz bo bez odkurzacza na budowie lipa:). Może spróbować go pogonić rysunkami Tjurina?

Lepiej Chłopie wróć do robienia PV i akumulatorów ze złomu oraz biznesu ich dzierżawy.

Co będzie jak owinę folą aluminiową Torometr? :)

[ATTACH=CONFIG]446567[/ATTACH]

Jak błem mały to też robiłem takie rzeczy. To chciałem zbudować laser wziąłem folie alu zwinąłem w rulon do środka wsadziłem czerwony kamień z naszyjnika mamy i świeciłem latarką i co i gówno:) Robiłem też latarki ze starych dżojstików od commodore .

Najśmieszniejsze było dzisiaj. Położyłem plik rysunków na środek amonali. Po pół godzinie przyjechał klient, chciałem mu pokazać anomalię a ona zniknęła. A całe tło w mieszkaniu się wyrównało i jest miarę jednostajne. Mało brakuje a zostanę pogromcą anomalii:)

p.s: Ja nie wyrosłem, wyrosnąć czyli się zatrzymać w rozwoju, ja ciągle rosnę czyli się rozwijam i mam nadzieję, że nigdy nie wyrosnę:)

Najśmieszniejsze było dzisiaj. Położyłem plik rysunków na środek amonali. Po pół godzinie przyjechał klient, chciałem mu pokazać anomalię a ona zniknęła. A całe tło w mieszkaniu się wyrównało i jest miarę jednostajne. Mało brakuje a zostanę pogromcą anomalii:)

Jeśli tyko nie słyszysz przy tym żadnych głosów, to naprawdę jest to świetna wiadomość.

Przepraszam, co w odkurzaczu można złożyć nie tak??????????????? Np. zwykły odkurzacz: jeden kabel z wtyczką, jeden otwór na wąż a na drugim końcu węża szczotka. Co tu można nie tak? Odkurzacz centralny: dziura w ścianie na wąż, na drugim końcu szczotka, kabla brak. Co można spie......ć panowie? Roomba? Jedna sztuka, aaaa bosze jeszcze pilot na którym pisze CLEAN. Też za trudne? Przyczyna wyniku wyborów jest jasna.

Miałem trochę przejść z tymi anomaliami. Okazało się, że w domu mam taką anomalię. Kiedy to usłyszałem mało z krzesła nie spadłem. Różdżkarz znajdujący się 4 tys km stąd wskazał konkretne miejsce. Łaziłem z Torometrem pół dnia nic niema, przebierałem wszystkie opcję i na reszcie znalazłem tryb w którym widać różnice pomiędzy miejscem skazanym od reszty domu, uff. Myślałem, że anomalia z budowy mi się przeprowadziła ale to coś innego. Na razie nie znalazłem na nią sposób, siedzi twardo:)

• 1 year później...