niktspecjalny 30.07.2020 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) Niestety nie udało się wrzucić dźwięk jednego z rysunków, szukajcie na elektrodzie:) Możesz doprecyzować. Kogo Ciebie czy dźwięku porażki jakiej doznałeś. Choćbyś nie wiem jakbyś się starał, czegoś takiego nie narysujesz.To nie jest rysunek. Ukradłeś komuś przemyślenia. Edytowane 30 Lipca 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 01.09.2020 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Dziś znalazłem w mieszkaniu w którym robię remont anomalię. Torometr pokazuje wyraźne granicy tej anomalii. Dwa razy na tym mieszkaniu zepsuł się odkurzacz. To zmusiło mnie do zeskanowana mieszkania Torometrem, no i jest to coś.. Nie wiem co z tym zrobić wożę na wszelki wypadek drugi odkurzacz bo bez odkurzacza na budowie lipa:). Może spróbować go pogonić rysunkami Tjurina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.09.2020 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Dziś znalazłem w mieszkaniu w którym robię remont anomalię. Torometr pokazuje wyraźne granicy tej anomalii. Dwa razy na tym mieszkaniu zepsuł się odkurzacz. To zmusiło mnie do zeskanowana mieszkania Torometrem, no i jest to coś.. Nie wiem co z tym zrobić wożę na wszelki wypadek drugi odkurzacz bo bez odkurzacza na budowie lipa:). Może spróbować go pogonić rysunkami Tjurina? Lepiej Chłopie wróć do robienia PV i akumulatorów ze złomu oraz biznesu ich dzierżawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.09.2020 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Co będzie jak owinę folą aluminiową Torometr? [ATTACH=CONFIG]446567[/ATTACH] Jak błem mały to też robiłem takie rzeczy. To chciałem zbudować laser wziąłem folie alu zwinąłem w rulon do środka wsadziłem czerwony kamień z naszyjnika mamy i świeciłem latarką i co i gówno:) Robiłem też latarki ze starych dżojstików od commodore . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.09.2020 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Ty z tego wyrosłeś, on nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 02.09.2020 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Najśmieszniejsze było dzisiaj. Położyłem plik rysunków na środek amonali. Po pół godzinie przyjechał klient, chciałem mu pokazać anomalię a ona zniknęła. A całe tło w mieszkaniu się wyrównało i jest miarę jednostajne. Mało brakuje a zostanę pogromcą anomalii:) p.s: Ja nie wyrosłem, wyrosnąć czyli się zatrzymać w rozwoju, ja ciągle rosnę czyli się rozwijam i mam nadzieję, że nigdy nie wyrosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 02.09.2020 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Tak wygląda anomalia, ta pustka kosmiczna po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.09.2020 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Najśmieszniejsze było dzisiaj. Położyłem plik rysunków na środek amonali. Po pół godzinie przyjechał klient, chciałem mu pokazać anomalię a ona zniknęła. A całe tło w mieszkaniu się wyrównało i jest miarę jednostajne. Mało brakuje a zostanę pogromcą anomalii:) Jeśli tyko nie słyszysz przy tym żadnych głosów, to naprawdę jest to świetna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.09.2020 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Tak wygląda anomalia, ta pustka kosmiczna po prawej [ATTACH=CONFIG]447760[/ATTACH] Napisz o tym do Netflixa zrobią serial trzy sezony murowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 03.09.2020 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 (edytowane) Dziś byłem na mieszkaniu, anomalii brak, poszła sobie do sąsiada:) Ale była niespodzianka, chwila nie pewności, odkurzacz jak zawsze nie chciał ciągnąć ale okazało się, że to moja wina, bo go nie złożyłem tak jak trzeba:) uff Edytowane 3 Września 2020 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 04.09.2020 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2020 Przepraszam, co w odkurzaczu można złożyć nie tak??????????????? Np. zwykły odkurzacz: jeden kabel z wtyczką, jeden otwór na wąż a na drugim końcu węża szczotka. Co tu można nie tak? Odkurzacz centralny: dziura w ścianie na wąż, na drugim końcu szczotka, kabla brak. Co można spie......ć panowie? Roomba? Jedna sztuka, aaaa bosze jeszcze pilot na którym pisze CLEAN. Też za trudne? Przyczyna wyniku wyborów jest jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 05.09.2020 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Forum budowlany? ot i odkurzacze budowlane, a one składają się z dwu części:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 05.09.2020 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Niby co w budowlanym można źle zmontowac? Kółkami do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.09.2020 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Niby co w budowlanym można źle zmontowac? Kółkami do góry? Ja z budowlanego mam nawet centralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 05.09.2020 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Ale ty wiesz co robisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 07.09.2020 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Miałem trochę przejść z tymi anomaliami. Okazało się, że w domu mam taką anomalię. Kiedy to usłyszałem mało z krzesła nie spadłem. Różdżkarz znajdujący się 4 tys km stąd wskazał konkretne miejsce. Łaziłem z Torometrem pół dnia nic niema, przebierałem wszystkie opcję i na reszcie znalazłem tryb w którym widać różnice pomiędzy miejscem skazanym od reszty domu, uff. Myślałem, że anomalia z budowy mi się przeprowadziła ale to coś innego. Na razie nie znalazłem na nią sposób, siedzi twardo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 07.09.2020 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 (edytowane) Każda anomalia o obwodzie 115 w biodrach siedzi twardo, bo ma na czym siedzieć. I przypuszczalnie ma czym oddychać. Takich anomalii się nie obawiam:bye: Edytowane 7 Września 2020 przez Bertha ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.01.2022 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 tak naprawde to nic nie wiadomo co daje miernik i jakie krzysci plyna z pomiaru ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts