Robinson74 17.07.2020 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 W projekcie mam tak jak na tym rysunku. Proszę zauważyć zbyt dużą odległość wersalki od telewizora oraz okno tarasowe nieotwierane z prawej strony. Moja propozycja jest taka jak niżej, czyli przysunięcie wersalki bliżej telewizora, a okno fix z lewej strony w celu umożliwienia bezkolizyjnego przejścia z kuchni/jadalni na taras. Czy moja propozycja ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 18.07.2020 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Czy ten Twój wypoczynek ma być tylko do siedzenia czy też do rozkładania do spania na wypadek najazdu gości? To też musisz uwzględnić przy meblowaniu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 18.07.2020 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Prawdopodobnie tak. Może być wykorzystywana do spania, ale wtedy po prostu odsunęłoby się ławę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 18.07.2020 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Rozrysuj to sobie na papierze milimetrowym w odpowiedniej skali, ale przedtem dobierz wypoczynek, i inne meble bowiem one mają różne wymiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 18.07.2020 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Jeśli chodzi o dokładność to tak, ale mnie chodzi na razie ogólnie o zamianę wersji A na wersję B, czyli przesunięcie wypoczynku bliżej TV i zamiana otwierania drzwi na taras. Czy może ktoś widzi tu coś szkodliwego, czego ja nie dostrzegam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 18.07.2020 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Widzę marnotrawstwo przestrzeni - chyba że masz jakieś przeznaczenie dla sporej powierzchni za sofą poza komunikacją kuchnia-taras (biurko, pianino, stolik do gry w szachy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 18.07.2020 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Nie, nie ma innego przeznaczenia. W zasadzie tylko komunikacja za sofą. I ewentualnie jakaś szafka, ale to dopiero przy ścianie, tak jak w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.07.2020 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Tak, ta zmiana ma sens, zwłaszcza że miejsce wypoczynkowe zbliża się tym samym nie tylko do tv (bo można kupić większy telewizor) ale też do kominka. Wygodna komunikacja kuchnia-taras jest dodatkowym atutem tego rozwiązania. W salonie jest tak dużo miejsca, że można pomyśleć o sofie modułowej dwustronnej, która będzie dopasowywała się do wnętrza w miarę potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts