kkozlowski 18.07.2020 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Witam, Jestem zapalonym graczem tenisa stołowego, dlatego też postanowiłem zbudować garaż obok o wymiarach wewnętrznych 7m na 10m - wymiary wystarczające do treningu. Problemem natomiast będzie podłoże. Na razie ociepliłem garaż (10cm twardego styropianu na posadzce) + miksokret. Nie mam natomiast konkretnego pomysłu na kolejną warstwę. Sport który uprawiam wymaga amortyzującego podłoża - siadają kolana jeśli będzie to zwykła posadzka. Czy ktoś z Pańśtwa ma pomysł co mógłbym tam polożyć? Myślałem nad żywicą ale nie jestem pewien czy to będzie wystaczające. Podsumowując:musi być trwałe, tak aby można postawić dwa samochody oraz musi być amortyzujące tak żeby nogi podczas grania tego nie odczuwały. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.07.2020 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 No cóż można doradzić - wykładzina Pcv Optima Tarkett o odpowiedniej szerokości - ułożona na posadzce ceramicznej np tartan. Na czas ćwiczeń rozwijana , gdy wjeżdża samochód zwijana. To najlepszy i najrozsądniejszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 18.07.2020 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Szukasz czegoś uniwersalnego na samochód i do gry? Może być ciężko. Dlatego ja zbudowałem piwnicę, ale tam będę miał tylko 8,90 x 4,40m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts