busy_beaver 20.07.2020 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 Posiadam konstrukcje dachu z wiązarów. Od montażu minęło ok. 9 m-cy.Prowadząc przewody na dach musiałem usunąć jedną z desek łączących poszczególne segmenty.Zdziwiłem się trochę gdy zobaczyłem, że gwoździe których używano przy montażu są zardzewiałe (montażyści używali gwoździarki)Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 20.07.2020 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 Czy to normalne? Poszedłem wczoraj na budowę w pobliżu mojego domu. W tej chwili jest membrana na krokwiach. I już dostrzegłem rdzewiejące gwoździe. Zakładam, że to jakaś lipa, a nie gwoździe ocynkowane. U mnie nie ma ani jednego gwoździa. Same wkręty ocynkowane. Póki co nic nie rdzewieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busy_beaver 21.07.2020 04:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.07.2020 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 pewnie chińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busy_beaver 21.07.2020 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 pewnie chińskie Kurde w tym kraju to na wszystkim trzeba się znać bo na każdym kroku człowieka kantują Co najlepiej teraz zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts