Elfir 22.09.2020 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.09.2020 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 23.09.2020 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Możesz podać nazwy czy linki do tych projektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2020 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Każdy z nich został przerobiony w dalekim stopniu przeze mnie - stąd pisałam, że w gotowcach raczej nic się nie znajdzie sensownego.Moje przeróbki polegały głównie na zwężeniu bryły domu, bowiem ten twój projekt wyjściowy z Muratora jest bardzo kompaktowy rozmiarowo. Ten drugi projekt ma odwrócony układ salon-sypialnie. Lipińskich - Verona i Atrium - Kos (mają kilka podobnych Pleszka, Sardynia, Madera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts