orzechon 26.07.2020 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2020 Przede wszystkim chciałem się przywitać, bo jest to mój pierwszy post - miło mi do was dołączyć. Mam problem z 2 oknami balkonowymi w niedawno zakupionym domu. Podczas mocniejszych opadów woda przecieka do środka na parkiet. Jak nie ma podłożonych ręczników robi się naprawdę duża kałuża. Z tego co się zorientowałem powodem prawdopodobnie jest brak otworów odwadniających z zewnętrznej strony okna (woda zbiera się wewnątrz ramy i z niej wycieka do środka. Wygląda to jak na zdjęciu: Jak najlepiej rozwiązać ten problem? WIdzę na ten moment 2 opcje: - skucie kafelek tak żeby dostać się do otworów odwadniających, - wywiercenie nowego otworu odwadniającego Powiedzcie proszę co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.07.2020 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Nowy otwór odwadniający będzie wyżej, wypłynie trochę a reszta zostanie i będzie zakis = pleśn = grzyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts