rhein 29.07.2020 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Witam Coś dawno w podforum o schodach nikt nic nie napisał o schodach. Ciągle podłogi, wylewki tarasy....nudaaa To ja mam pytanie. Czy ktoś ma wykonane i użytkuje schody szklane w domu. Dokładnie samonośne, dwubiegowe ze spocznikiem. Czu cena jest porównywalna do schodów z dobrej jakości drewna? Jako, że planuję drzwi szklane we wszystkich pomieszczeniach w domu, takie schody byłyby ciekawym dopełnieniem. Ciekawi mnie jak to cenowo wychodzi bo jak na razie żadnych minusów nie widzę. A efekt dyskretnego podświetlenia stopni może być dodatkowym atutem Na zbyt dużo odpowiedzi nie liczę ze względu na raczej znikomą popularnośc...ale.... Edytowane 29 Lipca 2020 przez rhein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.07.2020 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Kurz widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 29.07.2020 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Mam perfekcyjną panią domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.07.2020 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Mam perfekcyjną panią domu Współczuję Belki policzkowe też szklane? Sprawdzałeś jak się po tych chodzi? Zwłaszcza na mokrych i boso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 29.07.2020 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Współczucie jak najbardziej się należy. Ale mogło by być przeciwstawieństwo perfekcyjnej, a to by było gorzej.d7d...i już zasiałeś ziarno niepewności. Może z tymi mokrymi schodami to przesadziłeś, ale zastanawia mnie odczucie zimna chodząc na boso. Czy belki policzkowe szklane? To zależy..na razie jest to zamysł aby mnie więcej zorientować sie jakiego rzędu jest to taniej lub drożej niż schody drewniane Edytowane 29 Lipca 2020 przez rhein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.07.2020 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Policzki z klejonego szkła... no,no. Ale kto bogatemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.07.2020 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 I jeszcze ten pogłos od wszechobecnego szkła... PS Lepsza schludna niż mało schludna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.07.2020 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Przed schodami znak B-18 z opisem w kg oraz tablica "Kolumny marszowe schodzą po schodach krokiem dowolnym". Tablica o zbliżonej treści "od zawsze" wisiała przed mostem Grunwaldzkim we Wrocławiu. Po prawej nad głową mężczyzny https://polska-org.pl/970631,foto.html?idEntity=550470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 29.07.2020 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 No widzisz Bertha...rzuciłeś hasło...kto bogatemu zabroni..Czyli rozumiem, że orientujesz się w cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.07.2020 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Widziałem kilka budynków z elementami szklanymi: szyby wind, chyba elementy klatki, bariery na klatkach schodowych i takie tam różne. Tanie to nie było, ale nie były to budynki socjalne:no:Uncle Google -->piąta pora roku szklarska porębaTam stoi kilka budynków, nie pamiętam w którym to było. Edytowane 30 Lipca 2020 przez Bertha Uncle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts