Negatywcz 03.08.2020 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Witam. Mam nadzieję że nie powielam ale nie znalazłem wątku. Szukam rozwiązania na nierówna podłogę przed styropianem. Mierząc od drzwi jest od 14cm do 17cm na folie styropian podłogówkę i wylewki. Facet od wylewek powiedział że wejdzie mi max 7cm styropianu a kupiłem już na 10cm 2x5cm hydrolambda frezowany. Teraz pozostaje pytanie czy aby nie kupować znów 2 cm styropianu, mogę zrobić stopien pomiędzy styropianem w wiatrołapie, a reszta parteru. Bo wydaje mi się to najlepsze rozwiązanie. Zaznaczę ze na pomieszczeniach też mi, wychodzi względem drzwi 7cm styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.08.2020 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 To na gruncie? I chcesz podłogówkę oddzielać od gruntu tylko 7-10cm styropianu?Ja bym tu kładł PIR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Negatywcz 03.08.2020 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Co to Pir I tak Gola posadzka folia paroizolacyjna na wiatrołapie wychodzi 7cm styropianu. Schodek i 10cm hydrolambda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.08.2020 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Co to Pir https://lmgtfy.com/?q=pir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts