nitro324 07.08.2020 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Witam Kupiłem dom w którym na jednej ze scian znajduje się skrzynka przyłączeniowa do mojego i sasiada domu. W przeszłości były to domy jednego własciciela który sprzedał oba. Od chwili zakupu sąsiad cały czas robi mi problemy z dojazdem itp. Zaznaczam że mój dom był budowany pierwszy potem by było taniej poprzedni własciciel podłączył drugi dom do mojego , chciałbym odłączyc to przyłącze . Od mojej skrzynki do domu sasiada jest około 7 m . W jaki legalny sposób moge to zrobić gdyż nie ma w akcie notarialnym bym udostępnił mu przyłacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 08.08.2020 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Wyjmij bezpieczniki zamknij tą skrzynkę na kłódkę i wyjedź na urlop. Spuść dużego, dobrze nakarmionego pieska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro324 27.08.2020 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Panowie tylko że cała skrzynka znajduje sie w moim domu na mojej posesji i jeżeli sie da to chciałbym by tam pozostała a tylko odłaczyć przewody które ida do jego domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksysju 28.08.2020 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Na zdjęciu jakie zamieściłeś nie widać by był tam rozdział na 2 domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 29.08.2020 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 są u góry 3 czarne i niebieski, zapewne wchodzą do końcówek kablowych, przydało by się lepsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts