samotnik 10.08.2020 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Mam taki pomysł: trzeba zrobić stronę z listą kominiarzy z całej Polski, którzy nie robią mniejszych czy większych problemów podczas przeglądów kominiarskich kotłowni z kotłem gazowym kondensacyjnym z rurą współosiową i wentylacją mechaniczną wywiewno-nawiewną. Już trzeci rok z rzędu od trzeciego kominiarza wysłuchałem wykładu o tym, jak to jest to konieczne i jak to on jeszcze tym razem podpisze, ale następnym to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekpog8 10.08.2020 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Zgadzam sie przydalaby się taka lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar2 10.08.2020 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 słowo bezpieczeństwo jest Wam znane ? Możecie sobie znaleźć księdza który nie robi problemów przy różnych usługach (chrzest, bierzmowanie, ślub..) ale nie w przypadku spraw wentylacyjnych. Jak wszystko jest ok, to się nie przyczepia....chyba ze chodzi Wam o odcień kratki nie pasujący do koloru fugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 10.08.2020 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 marzar2, ale o co Ci chodzi? Przecież przepisy są jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar2 10.08.2020 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 oto, że mam wrażenie, że niektórzy chcą mieć odhaczony przegląd niezależnie od jego prawidłowości działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.08.2020 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Po co tyle zachodu? Zróbcie listę komu wysłać kasę aby otrzymać protokół w pdf. z kolorowymi stemplami. Najlepiej in blanco , dane budowy sam nagryzmolę. Upał jest, przeziębić się można biegając po piwnicach i strychach. Ma być gładko, bezbolesnie, bez czepiania się. Że co? Że bezpieczeństwo? A pies z nim tańcował. To tylko papier.Głupota w Polsce trzymi się mocno. Wieki temu Wacek Potocki pisał "Polska nierządem stoi", wcześniej Jasiek z Czarnolasu pisał że "Polak przed szkodą i po szkodzie głupi" i nie zmieniło się NIC. Oprócz kartek w kalendarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 11.08.2020 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Panowie komentujący i lamentujący wniebogłosa, czy Wy znacie tak w ogóle przepisy? Nie musicie, ale problem jest taki, że część kominiarzy też ich nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts