szyszyla 12.08.2020 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Cześć,Chciałbym umieścić na wyjściu z bojlera elektrycznego mieszacz / zawór termostatyczny. W ciągu dnia fotowoltaika podgrzewa wodę do 70C. Polecacie jakiś konkretny model, czy wszystko jedno? pozdr.szy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.08.2020 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Masz cyrkulację?Czemu nie zmniejszysz temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 12.08.2020 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Sugeruje VTA firmy ESBE tylko należy dobrać jego wielkość w zależności od ilości punktów poboru i odpowiednio go podłączyć do instalacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszyla 17.08.2020 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Masz cyrkulację? Czemu nie zmniejszysz temperatury? Nie mam cyrkulacji. Grzeję do 70 w ciągu dnia (prąd z PV) po południu mam ustawione 40C, do końca dnia boiler praktycznie nie dogrzewa wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 17.08.2020 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Masz cyrkulację? Czemu nie zmniejszysz temperatury? Bo chce wykorzystać darmową energię ze słońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszyla 17.08.2020 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sugeruje VTA firmy ESBE tylko należy dobrać jego wielkość w zależności od ilości punktów poboru i odpowiednio go podłączyć do instalacji Mieszacz chciałem umieścić bezpośrednio za boilerem, który jest usytuowany na piętrze w centralnej części domu. Do zasilenia są dwie łazienki i zlew w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 17.08.2020 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 polecam Termostatyczny zawór mieszają Honeywell TM200-3/4A,sam mam taki i sprawuje się znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts