fajnytomek 13.08.2020 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Rozważamy kupno mieszkania i jest tam nieduży salon z aneksem 24 m2. mieszknaie jszcze jest w budowie i jasne sciany mozna przesuac. zalezy mi na stole z krzesłami też a nie mam pomysłu. Proszę o pomoc Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez fajnytomek dodanie planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.08.2020 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) blat roboczy kuchni osłonić panelami ażurowymi lub drewnianą żaluzją. Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.09.2020 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Jeśli można jeszcze zmienić ustawienie ścian, to proszę wrzucić plan całego mieszkania i krótki opis, może są poza propozycjami Elfir jeszcze jakieś możliwości. Niedużą przestrzeń warto aranżować maksymalnie powiększając optycznie, stosując takie triki jak: jasna kolorystyka ścian i wyposażenia, maksymalne rozświetlenie, lekkie meble, zastosowanie lustra, rozproszone oświetlenie, odsłonięte okna, połyskujące materiały itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola280296 11.09.2020 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 (edytowane) Przy ograniczonej przestrzeni w kwestii oswietlenia warto też postawić na tuby, które również doświetlą przestrzeń maksymalnie, jeśli się je odpowiednio umiejscowi. Nie dość, że wyglądają niezwykle nowocześnie, to do tego zajmują baardzo mało miejsca, a to przecież na plus Ja mam te: i muszę przyznać, że prezentują się naprawdę stylowo Edytowane 11 Września 2020 przez Elfir link do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts