coachu13 14.08.2020 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Hej, Czy można wyczyścić układ wm ?Mam na myśli środek rekuperatora ?Może kanały na ile się da ? Chodzi mi o wyeliminowanie specyficznego zapachu pochodzącego z kanałów nawiewnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 14.08.2020 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Jakie rury?Namierzyłeś i usunąłeś przyczynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 14.08.2020 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Kanały wentylacyjne.Generalnie z samego reku po otworzeniu wydobywa się taki cierpki zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 14.08.2020 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Kanały wentylacyjne. Generalnie z samego reku po otworzeniu wydobywa się taki cierpki zapach. Sonoductów (i podobnych) nie wyczyścisz. *flexy - wyczyścisz. Sposób znajdziesz na YT. Wymiennik - jak nie celulozowy można umyć (też YT). Resztę umyjesz normalnie. Ale jak nie usuniesz przyczyny (np. źle wypoziomowony reku i zalegające skropliny czy zalewanie czerpni) to problem wróci. Edyta: A może to po prostu smród z kanalizacji przez wysuszony syfon albo jego brak? Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 14.08.2020 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Hej, Rekuperator wymyłem ale dokładnie trafiłeś. Źródłem problemu był zapach z kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts