mppb 18.08.2020 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Witam,szukam osób, które budują lub mają w planach budowę domu z projektu Dom w karmazynach ( https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-karmazynach-g2-m4802461c7cef7 ).Projekt mamy już zakupiony, szukam jednak pomysłów na adaptację. Na pewno rezygnujemy z kominka i z okna obok dużego przeszklenia w salonie. Chcemy też zrezygnować ze słupka przez drzwiami wejściowymi, taras również będzie miał inne zadaszenie. Wprowadzał ktoś jakieś zmiany w tym projekcie lub może rzucić fachowym okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2020 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) w kuchni zrezygnuj z okien do ziemi - szatkują ci niepotrzebnie blaty robocze. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mppb 20.08.2020 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Myślałam nad tym, jednak wtedy musiałabym zrezygnować z szafki cargo, a na niej mi zależy - chcę, żeby była właśnie tam przy oknie. Piekarnik by wtedy był na wyspie pod płytą (gaz). Jaki lepszy pomysł na tę kuchnię można mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2020 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 możesz zrobić półwyspe prostopadłą do ściany (czyli wyjdzie zabudowa dwurzędowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelina T. 21.09.2020 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 witam. planuję budowę domu z tego projektu, jesteśmy w trakcie zmian, i również rezygnujemy z kominka i z okna obok kominka w salonie.Zastanawiam się czy jest mozliwośc przesunięcia ściany kuchni, aby wyrównac do linii garażu, tym sposobem uzyskać większą kuchnię i jadalnię.Czy ktoś wprowadzał jakiś zmiany w tym projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelina T. 21.09.2020 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 w kuchni zrezygnuj z okien do ziemi - szatkują ci niepotrzebnie blaty robocze. A może całkiem zrezygnowac z tego okna, czy ktoś ma zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 21.09.2020 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Ja tam byłbym daleki od likwidowania okien. To one tworzą robotę. Sam mam 17 okien, wiekszośc portfenetry i nie zlikwidowałbym żadnego. Z drugiej strony ten dom jest bardzo ładnie przeszklony. Światła tam nie zabraknie. Zawsze można blacik puścić bez szafki Ja bym może zrobił większą wyspę skierowaną prostopadle do ściany. Te barowe krzesła bym odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelina T. 23.09.2020 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Witam, szukam osób, które budują lub mają w planach budowę domu z projektu Dom w karmazynach ( https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-karmazynach-g2-m4802461c7cef7 ). Projekt mamy już zakupiony, szukam jednak pomysłów na adaptację. Na pewno rezygnujemy z kominka i z okna obok dużego przeszklenia w salonie. Chcemy też zrezygnować ze słupka przez drzwiami wejściowymi, taras również będzie miał inne zadaszenie. Wprowadzał ktoś jakieś zmiany w tym projekcie lub może rzucić fachowym okiem? Witam,ciekawa jestem czy jeszcze jakies zamiany zostały zastosowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts