Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W KARMAZYNACH G2 pracownia ARCHON

Recommended Posts

Witam,

szukam osób, które budują lub mają w planach budowę domu z projektu Dom w karmazynach ( https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-karmazynach-g2-m4802461c7cef7 ).

Projekt mamy już zakupiony, szukam jednak pomysłów na adaptację. Na pewno rezygnujemy z kominka i z okna obok dużego przeszklenia w salonie. Chcemy też zrezygnować ze słupka przez drzwiami wejściowymi, taras również będzie miał inne zadaszenie. Wprowadzał ktoś jakieś zmiany w tym projekcie lub może rzucić fachowym okiem?

• 1 month później...

witam. planuję budowę domu z tego projektu, jesteśmy w trakcie zmian, i również rezygnujemy z kominka i z okna obok kominka w salonie.

Zastanawiam się czy jest mozliwośc przesunięcia ściany kuchni, aby wyrównac do linii garażu, tym sposobem uzyskać większą kuchnię i jadalnię.

Czy ktoś wprowadzał jakiś zmiany w tym projekcie ?

Ja tam byłbym daleki od likwidowania okien. To one tworzą robotę.

Sam mam 17 okien, wiekszośc portfenetry i nie zlikwidowałbym żadnego. :) Z drugiej strony ten dom jest bardzo ładnie przeszklony. Światła tam nie zabraknie.

Zawsze można blacik puścić bez szafki :) Ja bym może zrobił większą wyspę skierowaną prostopadle do ściany. Te barowe krzesła bym odpuścił.

Witam,

szukam osób, które budują lub mają w planach budowę domu z projektu Dom w karmazynach ( https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-karmazynach-g2-m4802461c7cef7 ).

Projekt mamy już zakupiony, szukam jednak pomysłów na adaptację. Na pewno rezygnujemy z kominka i z okna obok dużego przeszklenia w salonie. Chcemy też zrezygnować ze słupka przez drzwiami wejściowymi, taras również będzie miał inne zadaszenie. Wprowadzał ktoś jakieś zmiany w tym projekcie lub może rzucić fachowym okiem?

Witam,ciekawa jestem czy jeszcze jakies zamiany zostały zastosowane