sbezel 23.08.2020 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 Witam. Mam pytanie, a internet mi nie odpowiedział. Otrzymałem za free fajną baterię kuchenną, lecz ma ona wyjście na 3 wężyki. Wiem, że jeden do zimnej, drugi do ciepłej, a trzeci? Bateria nie ma wyciąganej wylewki, jest to zwykły można powiedzieć kran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 23.08.2020 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 Witam. Mam pytanie, a internet mi nie odpowiedział. Otrzymałem za free fajną baterię kuchenną, lecz ma ona wyjście na 3 wężyki. Wiem, że jeden do zimnej, drugi do ciepłej, a trzeci? Bateria nie ma wyciąganej wylewki, jest to zwykły można powiedzieć kran. Albo to nie wężyk, tylko śruba do mocowania. Albo ma dodatkową wylewkę wody z filtra. Wrzuć fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sbezel 23.08.2020 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) A czy to może jest bateria do podłączenia z ogrzewaczem wody? Ja go nie potrzebuje, gdyż mam już ciepłą wodę podciągniętą. Jeżeli tak, to są jakieś zaślepki, aby ten trzeci zaślepić? Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez sbezel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts