asiaaaaaaaaaaa 24.08.2020 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 witam. szukam pomysłu na aranżację sypialni 15m2. metraż nie najmniejszy, ale nie jest zbyt ustawna. potrzebuję jak najwięcej miejsca do przechowywania. obecnie na ścianie z drzwiami znajduje się szafa 150 cm, ale to zdecydowanie za mało. Mam łóżko o szerokości 160 cm i chcę, żeby takie zostało. liczę na jakieś propozycje, bo brakuje mi pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.08.2020 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) możesz wyodrębnić mini garderobę: Coś jak tu: Aby nie tracić miejsca na ściany, garderoba musiałaby być z formie szafy z plecami będącymi jednocześnie ścianką. Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.09.2020 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Taki układ znacznie zmniejszy sypialnię. Może lepszy byłby kompromis i szafa narożna? (nieco mniej pojemna, ale pozostawiająca więcej przestrzeni w sypialni). Można też zabudować ścianę za łóżkiem by zwiększyć ilość miejsca do przechowywania. Projektując sypialnię proszę pamiętać, że jasna kolorystyka ścian i wyposażenia powiększa wizualnie pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts