ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 02.09.2020 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 taaa - godzinę wczesnym rankiem i godzinę późnym wieczorem o ile ściany nie mają 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neutral 02.09.2020 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Miałem podobne wątpliwości co ty, ale jeśli nie masz np. okna do samej podłogi tylko np. masz od niej z 80cm to tragedii nie ma. Sam mam takie okna, w pokoju, w którym siedzę cały czas i problemu nie ma. Słońce latem w południe jest dosyć wysoko i nie wpada bezpośrednio do domu. Dodatkowo możesz zastosować jakieś okapy czy roślinność. Oczywiście biurko pod samym oknem nie będzie dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.09.2020 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 taaa - godzinę wczesnym rankiem i godzinę późnym wieczorem o ile ściany nie mają 45cm ponieważ rozmówcy uwielbiają się czepiać takich szczegółów wolałam się zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 02.09.2020 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts