drozduu 24.08.2020 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 jak to jest z utwardzeniem mam wyłączone z produkcji rolnej 4,5ara, dom jeszcze nie odebrany pasuje mi wyjść z kostką poza obrys i teraz co zrobić - czy można wyłączyć dodatkowe 0,5 ara i wtedy kostka jest tak jak należy - tylko co trzeba zrobić i czy można jeszcze dodatkowo wyłączyć - czy przy odbiorze geodeta niewrysowywuje tego co poza obrysem terenu wyłączonego z produkcji rolnej i łudzić się że przejdzie - czy może geodeta" zabrać" 0,5ara poza obrysem a dodać tam gdzie nie ma kostki - chodz wydaje mi się że teren wyłączony z produkcji rolnej już nie może być rolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.08.2020 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Weź geodetę gdy budynek i przyłącza będą gotowe, przed wykonaniem podjazdu, to nie będzie miał czego zmierzyć i weźmie wg projektu. To w przypadku klas I -IIIb. Przy niższych klasach nie ma powodu do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 28.08.2020 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 nie ma czegos takiego jak obrysem terenu wyłączonego z produkcji rolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 28.08.2020 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 To semantyka , na takie drobiazgi już nie zwracam uwagi. Inaczej - to wojna z wiatrakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts