gr3g 26.08.2020 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Dzień dobry, proszę o pomoc w aranżacji pokoju w kawalerce. Będę mieszkał sam, potrzebuję miejsca do spania,szafy, miejsca na TV, jakieś pułki na książki? To będzie moje pierwsze m, i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać Dziękuje za pomysły/ wizualizacje. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez gr3g FOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.08.2020 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.08.2020 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 ścianka telewizyjna tego typu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 17.09.2020 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Bardzo dobry projekt Elfir. Proszę pamiętać, że przy aranżacji kawalerki, poza funkcjonalnym rozstawieniem wyposażenia, ważną rolę grają kolory. Jasne meble i kolorystyka ścian rozświetlą przestrzeń i powiększą ją optycznie. Dzięki takiemu zabiegowi nawet małe mieszkanko wyda się przestronne i lekkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gr3g 12.03.2021 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Czasu sporo minęło, ale teraz już zbliża sie przeprowadzka i chciałem się was zapytać co o tym myślicie. Ścianek niestety póki co przesuwać nie mogę. Głównie chodzi mi o pomysły na salon. Na prawej ściance, TV plus ewentualna meblościanka tego typu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.03.2021 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 (edytowane) co będzie w przeszklonych witrynkach i na półeczkach? Durnostojki ze sklepu za 5 zł czy masz rzeczywiście pomysł na zagospodarowanie? Jedna szafa starczy ci na ubrania, kurtki, buty, odkurzacz? Edytowane 13 Marca 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gr3g 17.03.2021 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 (edytowane) Część rzeczy chcę trzymać w tej meblościance, część w łóżku+ plus ewentualna komoda przy ściance między kuchnią a balkonem. Co do przeszklonych witrynek to może jakieś kieliszki itp, ale to tylko luźny pomysł jaki i przykład meblościanki. Pewnie masz rację, nie koniecznie będzie co pokazywać Dodatkowo w kuchni będzie sporo szafek i wolna piwnica, którą również zamierzam wykorzystywać. Poniżej jakaś luźna wizualizacja jaką sobie wymyśliłem, do tego może meblościanka. Edytowane 17 Marca 2021 przez gr3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiosennaRosa 17.03.2021 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 (edytowane) Też jestem zdania, że lepiej mieć więcej szafek niż mniej, brałeś po uwagę zabudowę całej ściany z TV? Możesz zyskać dwie szafy na wysokość ścian + zabudowę nad łóżkiem + zabudowę nad i pod TV. W załączeniu wizualizacje. Można fajnie ukryć szafy i półki. Edytowane 17 Marca 2021 przez WiosennaRosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.03.2021 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 ta meblościanka to stylistycznie lata 90-te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gr3g 18.03.2021 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 NIe jestem przekonany do zabudowy całej ściany, bardziej chodziło mi u coś takiego: Nie wiem jak jeszcze praktycznie mógłbym zagospodarować do pomieszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts