Thomas007 01.09.2020 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Cześć wszystkim, Zastanawiam się co można zastosować zamiast płyt K-G na skosach i suficie...Myślałem nad płytą meblową, robił już ktoś coś takiego? PS. Mam ocieplenie z pianki 28cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.09.2020 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2020 OSB, sklejka, boazeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 07.09.2020 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Chce użyć sklejki. Znacie może ceny arkusza, jaka wielkość takowego? Trzeba je zaimpregnować? Gdzie w okolicach Warszawy można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 07.09.2020 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Chce użyć sklejki. Znacie może ceny arkusza, jaka wielkość takowego? Trzeba je zaimpregnować? Gdzie w okolicach Warszawy można nabyć? Jeśli to ma być pomieszczenie mieszkalne, to ze względu na formaldehyd ja bym tę sklejkę przemyślał. Jeśli chcesz drewno to może lepiej deska lub płyta drewniana klejona, chociaż w tej ostatniej również jest klej, ale chyba znacznie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 11.09.2020 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Ilość szkodliwego formaldehydu w pomieszczeniu można zmniejszyć przy pomocy farby do ścian. Magnat Ceramic wychwytuje z powietrza szkodliwe drobinki formaldehydu dbając o estetykę wnętrza i nasze zdrowie: magnatfarby.pl/pl/product/magnat-ceramic-ceramiczna-farba-do-wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domaz 14.09.2020 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Kurcze ja to nawet nie wiedziałem, że sklejka emituje takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts