MiroMirek 03.09.2020 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 prośba o poradę , ogrzewanie podłogowe. Chciało by się mieć 2mm szerokości ale rozum nakazuje dać szerszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 03.09.2020 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 To słuchaj rozumu albo zainwestuj w matę kompensacyjną: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.09.2020 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 prośba o poradę , ogrzewanie podłogowe. Chciało by się mieć 2mm szerokości ale rozum nakazuje dać szerszą Jak duża powierzchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 03.09.2020 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Jak duża powierzchnia? po całości domu, w salonie około 40m2. Maty odpadają - koszt około 10 tys. a i tak brak gwarancji , że nie pękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.09.2020 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 po całości domu, w salonie około 40m2. Maty odpadają - koszt około 10 tys. a i tak brak gwarancji , że nie pękną W małej łazience bym się nie obawiał. Przy większych - dobrze bym wygrzał i zaryzykował. W sumie to zaryzykowałem, ale z płytkami 90x15 na Kerakoll H40 No limit. Przez dwa sezony nic się nie dzieje a nie przeniosłem nawet dylatacji (nastawiłem się, że jak pęknie to pęknie - i tak będzie mniej widoczne, niż celowo przecięta płytka a w najgorszym wypadku wymienię płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 03.09.2020 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2020 W małej łazience bym się nie obawiał. Przy większych - dobrze bym wygrzał i zaryzykował. W sumie to zaryzykowałem, ale z płytkami 90x15 na Kerakoll H40 No limit. Przez dwa sezony nic się nie dzieje a nie przeniosłem nawet dylatacji (nastawiłem się, że jak pęknie to pęknie - i tak będzie mniej widoczne, niż celowo przecięta płytka a w najgorszym wypadku wymienię płytkę. zaryzykuje 2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts