yaro137 07.09.2020 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Przy montażu kuchni wstawiono mi cargo midi od Rejs. Wydało mi się mocno niepraktyczne zważywszy na cenę, gdyż nie otwiera się do końca. Czes leciał a tu przypadkiem trafiłem niedawno na jakiś opis tego systemu i ponoć jest to cargo z pełnym wysówem. Jak to sprawdzić? Możliwe żeby instalatorzy źle to przykręcili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.09.2020 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 napisz do producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolt 07.09.2020 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Jeśli prowadnice są przykręcone krzywo to mogą się nie wysuwać, bo się zaklinowują. Przy wysuwaniu "plecy" kosza cargo powinny się zrównać z frontem korpusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro137 08.09.2020 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Do producenta pisałem, ale bez odpowiedzi. Kosze nie wyglądają na krzywo przykręcone, jednak 'plecy' siedzą jakieś 15cm w obudowie szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJH 09.09.2020 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Też mam cargo z tej marki i u mnie działa bez problemu. To znaczy wysuwa się do końca, lekko i cicho. Może rzeczywiście montażysta cos popsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts