palmawro 11.09.2020 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 (edytowane) Witam nie mam pojecia czemu jest przerwa miedzy kominem a sciana zewnętrzna budynku oraz co jest zaznaczone na zielono stoje z budowaniem scianki dzialowej bo mam z tym problem komin stoi czyli to zaznaczone na niebiesko Edytowane 11 Września 2020 przez palmawro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2020 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 z tego co widze ta przerwa komin-ściana to szacht na rury kanaliza/woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.09.2020 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 To na zielona to komin i musi zostać a to na ciemno to jak napisała Elfir jest obudową tzw. szachtu instalacyjnego.To na jasno niebiesko (komin) też musi zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palmawro 11.09.2020 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Tego na zielono kawałka brakuje (fachowcy) zostawili mi taka przerwe miedzy scianka a kominem to w jakims celu czy poprostu nie chcialo im sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.09.2020 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Kto zdecydował że komin jest mniejszy? Nie zabraknie przewodów wentylacyjnych czy zmieniła się technologia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palmawro 12.09.2020 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Czyli komin powinien siegac do sciany dzialowej bo nie rozumiem czemu zostawili 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts