jotwu1980 13.09.2020 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Cześć, troche was tu ostatnio spamuje ale jestem musze, najchetniej wziąłbym architekta wnetrz ale wcale nie jestem przekonany, ze dobrze trafie bo to tez ludzie i jeden ma pomysly dobre inny nie:) Na forum jest was wiecej wiec mozna liczyc na roznorodnosc. Do rzeczy. O ile dół sobie zaprojektowalem (w pierwszym poscie wrzucalem linki do youtuba jak to wyglada) o tyle z antresola mam maly problem. Chcialbym zeby spelniala funkcje: a) spanie - raz na jakis czas bede mial dwojke dzieci i gdzies musimy spac. b) biurowa - coraz wiecej pracy zdalnej, chcialbym miec miejsce do pracy komfortowe Pusccie w wolnej chwili wodze wyobrazni, bede wdzieczny za pomysly aczkolwiek podonie jak w przypadku lazienki przestrzen nie jest duza i musze mocno kombinowac. kilka fotek i wymiary: Dodam tylko ze wysokosc 180cm jest troche za wysokoscia okien na załączonym rzucie, tam gdzie linia wymiarow przebiega po całosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.09.2020 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Czyli to ma byc pokój gościnny + miejsce do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotwu1980 14.09.2020 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 (edytowane) Nie, na antresoli musze zmiescic jakos dwa materace (w razie jak wpadną dzieciaki) + biurko do siebie do roboty + tak zeby mlody mogl konsole odpalic czyli gdzies telewizor trzeba bedzie upchnac. Na zielono dałem "koncepcje" ale nie wiem czy to sie sprawdzi tam gdzie M1 to wejdzie materac na styk co widac na fotkach no i jest skos. Zastanawiam sie czy otworu na schody nie zmniejszyc tak o metr, wtedy biorko mogloby tam wejsc. Nie mam pomyslu na ta antresolke M - materac, B - biorko, RTv- RTv zamiast scianki gk myslalem zeby dac przeszklona - taka ala loft (np cos takiego : https://thumbs.img-sprzedajemy.pl/1000x901c/57/10/3e/przenosna-przeszklona-scianka-dzialowa-lubuskie-zary-508761381.jpg) bedzie wiecej swiatla wpadac przez szklo, regips nie przepusci dzieki za odzew Edytowane 14 Września 2020 przez jotwu1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.10.2020 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Niewiele tu można wymyślić. Skos dachu mocno ogranicza. Rzeczywiście zmniejszenie otworu w stropie na schody mogłoby pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts