mnowak02 15.09.2020 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witam,Może mi ktoś podpowie jaką otwornice: typ/rozmiar/materiał kupić.Mam położone tynki a pod tynkami puszki elektryczne. Przed tynkowaniem puszki elektryczne zabezpieczone zaślepkami aby tynki się nie dostał do środka. Jest dużo miejsc gdzie jest grubo tynku i dużo puszek a co za tym idzie trzeba ręcznie wydłubać tynk w kształcie koła.Myślę o zastosowaniu otwornicy do tego. Jaka będzie się najlepiej do tego nadawać? Jaki typ/rodzaj/z czego ona jest/jakie zęby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.09.2020 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Kabli nie uszkodzisz? Ejże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.09.2020 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Daj spokój - kup sobie duży - większy nóż do tapet i tym wycinaj otwory - ile razy będziesz to robić. Aby lepiej zlokalizować krawędzie puszki skropl/zwilż ścianę wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak02 16.09.2020 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Kabli nie uszkodzę bo chodzi o usuniecie tynku o grubości ok. 10-15mm który jest od strony zewn do początku lica puszki.Trochę tych puszek jest gleboko zamontowanych wiec chce sobie ulatiwc prace. chodzi o sciagniecie tych 15mm z zewn, Nozem mozna robic ale to jest duzo dłubania i nieestetycznie wygląda(wiem ze kontakt zasłoni) i ciezko idealny okrąg wyskrobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.09.2020 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Kabli nie uszkodzę bo chodzi o usuniecie tynku o grubości ok. 10-15mm który jest od strony zewn do początku lica puszki. Trochę tych puszek jest gleboko zamontowanych wiec chce sobie ulatiwc prace. chodzi o sciagniecie tych 15mm z zewn, Nozem mozna robic ale to jest duzo dłubania i nieestetycznie wygląda(wiem ze kontakt zasłoni) i ciezko idealny okrąg wyskrobać. I po co Ci idealny okrąg? co ty chcesz zostawić te otwory na wierzchu?, ale patrząc na głębokość osadzenia to zapewne masz taki pomysł. Jak masz tak dużo tynku to jak masz zamiar zamontować w tym osprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts