Kaizen 24.09.2020 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 (edytowane) A za kable ile? Sam cytujesz - 5900 zł. Dla jasności brutto (8% VAT) razem z ułożeniem. Nie mam wyszczególnionych kabli i osobno robocizny (to podkładanie się przed fiskusem by było). Ale mam zapisane ceny, jakie wtedy były w sklep.ogrzewanie-podlogowe.com.pl - dla przykładu VCD 17/1200 teraz kosztują 433,58 zł/szt brutto, jak montowałem w tym samym sklepie kosztowały ... 433,58zł/szt brutto. Wycena wtedy moich kabli w tym sklepie wynosiła 3 464,26 zł netto (teraz prawdopodobnie tyle samo - ale nie sprawdzałem pozostałych cen). Nie wiem, czy autoryzowany elektryk od Elektry miał taniej, niż w tym sklepie (tańszego nie znalazłem). Edytowane 24 Września 2020 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nanako 02.10.2020 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2020 kable i klima . Masz dwa w jednym w próenaniu do PC tanio wi instalacji i dużo tanieje w eksploatacji niż na matach Przepraszam, że zapytam - ale co mam rozumieć pod pojęciem "kable" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hipodrom 02.10.2020 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2020 http://letmegooglethat.com/?q=Ogrzewanie+kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts