blitzkrieg 26.09.2020 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2020 (edytowane) Uwaga - killer- głupie pytanie, a może jeszcze głupsze. Chcę wkopać wokół fundamentu siatkę stalową na ok. 40-50cm wgłąb gruntu. Ma chronić styropianowe burty płyty fundamentowej przed gryzoniami. Będzie trochę wystawać na właściwe ocieplenie styropianem. Da radę taką siatkę zaciągnąć klejem do zatapiania siatki? ) Zdjęcie podglądowe autorstwa Piotra Mastalerza / opublikowane na Muratordom oczko 5,0mm drut fi 0,80mm Edytowane 26 Września 2020 przez blitzkrieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 26.09.2020 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Nierdzewna? Czy liczysz się z wyjściem rudej na wierzch? Przed mrówkami nie zabezpieczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 26.09.2020 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2020 po co? Wychodzisz z założenia "kto bogatemu zabroni"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blitzkrieg 27.09.2020 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Nierdzewna? Czy liczysz się z wyjściem rudej na wierzch? Przed mrówkami nie zabezpieczasz? Nierdzewna. Zakleję to klejem do zatapiania siatki? Dom na totalnej wsi. Wokół gniazda gryzoni. Kuny, myszy, szczury. Poza konkursem są węże. Co do mrówek, to burty są w miarę zabezpieczone. Pod płytą fundamentową jest folia, którą wywinąłem na burty - na łączeniach klejona taśmą do membran. Na burtach ta folia zamknięta jest styropianem sklejonym ze sobą - 2x 10 cm (wklejałem tutaj kiedyś schemat). Być może będę jeszcze używał Substral na mrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts