kostek1140 27.09.2020 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Cześć stoję przed zakupem dzialki około 700m2 za dzialka stoja duże szklarnie co myślicie o takim sąsiedztwie? A dwa czy ktoś wie czy szklarnia to PM zgodnie z przepisami przeciwpożarowymi bnp wtedy sytuacja bardzo się komplikuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.09.2020 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2020 (edytowane) Nie pchaj się w to. Dziś szklarnie a jutro się zdziwisz co. Możesz bardzo się zdziwić. Szukaj plomby, wtedy wiesz co jest dookoła. Jeśli stoi jedno piętrowa willa, to raczej nie pojawi się Burdż Chalifa . Edytowane 27 Września 2020 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kostek1140 27.09.2020 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Wiem że może być różnie ale do okola same domy więc może nic nie powstanie, bardziej ciekawią mnie odleglosci od takiego obiektu bo nie wiedziałem że są inne niż standardowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts