dziabaq 29.09.2020 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 (edytowane) Witam serdecznie, Przymierzam się do zakupu mieszkania od dewelopera, udałem się na budowę by popatrzeć na "moje" przyszłe mieszkanie i zobaczyłem niedokończone, nieosłonięte ściany z bloczków sika-pro na które pada deszcz. Wobec powyższego mam pytanie do szanownych forumowiczów, czy nasiąknięte bloczki i wypełnione wodą pionowe otwory w bloczkach będą tworzyły grzyb w mieszkaniu? pozdrawiamDziabaq Edytowane 29 Września 2020 przez dziabaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 29.09.2020 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Nie, nic im nie grozi...po prostu będą dłużej schły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.09.2020 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Wobec powyższego mam pytanie do szanownych forumowiczów, czy nasiąknięte bloczki i wypełnione wodą pionowe otwory w bloczkach będą tworzyły grzyb w mieszkaniu? Looz. Możliwe, że tynkarze jeszcze celowo poleją wodą, żeby tynk nie wysechł zanim zwiąże. Nowe mury zawsze są mokre - ze 2-3 lata będą schły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziabaq 29.09.2020 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Skoro mają schnąć 2-3 lata, rozumiem że nie mam się co spieszyć z wykańczaniem wnętrza.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.09.2020 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Skoro mają schnąć 2-3 lata, rozumiem że nie mam się co spieszyć z wykańczaniem wnętrza.....? Czemu? Będziesz przez te lata cieszył się mniej suchym powietrzem zimą. Wprawdzie zapłacisz trochę więcej za ogrzewanie, bo do odparowania wody technologicznej trzeba dostarczyć energii - ale to nieuniknione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziabaq 03.10.2020 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Witam, co powiecie na takie murowanie?? Nie zawali się toto na głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts