Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powody usuwania postów?

giman

Recommended Posts

Jak czytam to forum od kilku lat to przeczytałem jakiś tysiąc albo dwa tysiące postów niezwiązanych z danym tematem i istnieją do dziś.

Przeczytałem sporo pyskówek i te posty też istnieją do dziś.

Dlatego zastanawiałem się jakie jest kryterium, bo go nie znam? Czy kryterium zależy od danego moderatora, danego podforum?

To było więcej niż jeden post. Zniknęły wszystkie moje dzisiejsze posty z tego tematu. Na pewno były 2 lub 3 posty.

Pal sześć te posty ale fajnie by było wiedzieć dlaczego (wtedy pisałbym inne lub nie pisał wcale w danym temacie).

PS

A czy jest możliwość takiej funkcjonalności, ze user po usunięciu posta dostaje powiadomienie (mail lub PW) kto i dlaczego usunął?

Kiedy moderator trafi na pyskówkę/off top lub zostanie ona zgłoszona.

Przecież nie przeglądamy każdej dyskusji.

Czasem zdarza się też omyłkowo usunięty, gdy się przypadkiem zaznaczy razem z innym postem.

Edytowane przez Elfir

Kiedy moderator trafi na pyskówkę/off top lub zostanie ona zgłoszona.

Przecież nie przeglądamy każdej dyskusji.

OK, teraz jasne. Dzięki.

Nie ukrywam, że uwiera mnie to i chętnie bym się dowiedział kto mi je zgłosił (tak wiem, nie ma takiej opcji :)).

Posty były w pełni kulturalne i na temat.

Czasem zdarza się też omyłkowo usunięty, gdy się przypadkiem zaznaczy razem z innym postem.

Może to i była taka sytuacja.

Można ten temat zamknąć, zablokować. Wszystko wyjaśnione.

teraz ja usunęłam dwa ostatnie wpisy - adama i kuliboba, bo próbowali przenieść tutaj swoją pyskówkę.

To dyskryminacja kulibobów . Dyskryminacja mniejszości. Modny temat ostatnio. Zrobię sobie czarną chorągiewkę z czerwoną kropka i zielonym paskiem na znak protestu.

I czesto dostaje bany za wulgaryzmy i homofoba to też dyskryminacja .

Ale że co??? Chcesz aby było przyzwolenie na obrażanie sie nawzajem na forum?? Nie wiesz że agresja budzi jeszcze większą agresję!! Masz coś do kogoś to przecież są od tego PW i możesz do woli nawciskać gościowi który zalazł Ci za skórę.

Czy wulgaryzmy i epitety obraźliwe są dopuszczone przez Regulamin? raczej nie więc o jakiej dyskryminacji Ty mówisz?

Ale że co??? Chcesz aby było przyzwolenie na obrażanie sie nawzajem na forum?? Nie wiesz że agresja budzi jeszcze większą agresję!! Masz coś do kogoś to przecież są od tego PW i możesz do woli nawciskać gościowi który zalazł Ci za skórę.

Czy wulgaryzmy i epitety obraźliwe są dopuszczone przez Regulamin? raczej nie więc o jakiej dyskryminacji Ty mówisz?

PW nie służy do wylewania swojej chorej agresji.

Ty chyba nie wiesz co mówisz .Jakie PW. Jakie do woli nawciskać!!! .Zaraz zrobi z tego użytek ,że go potajemnie obrażasz i tajemnica korespondencji pójdzie się ....itd. Jeśli Ty natomiast dla obrony wkleisz publicznie mocne oskarżenia z PW ,zlinczują Cię .Tak to tu działało.

Ty chyba nie wiesz co mówisz .Jakie PW. Jakie do woli nawciskać!!! .Zaraz zrobi z tego użytek ,że go potajemnie obrażasz i tajemnica korespondencji pójdzie się ....itd. Jeśli Ty natomiast dla obrony wkleisz publicznie mocne oskarżenia z PW ,zlinczują Cię .Tak to tu działało.

"tajemnicą korespondencji" dysponuje jej odbiorca ...

... chyba, że korespondencja opatrzona jest klauzulą "ściśle tajne" ;)

Ujawnienie treści z PW na łamach forum jest wielce nietyczne, a ten kto dopuszcza sie takich rzeczy nie jest wart niczego.

Nie jestem zwolennikiem skakania sobie do gardła czy na forum czy na PW, ale z dwojga złego to już lepiej dać sobie po razie na PW niż wzbudzać niesmak dla innych czytających te przepychanki.

Przecież jesteśmy tu z własnej, nie przymusowej woli, to forum nie jest nasze- znaczy sie użytkowników, jesteśmy tu jako "goście" więc należy zachowywać sie przyzwoicie jak na gości przystało.

Ujawnienie treści z PW na łamach forum jest wielce nietyczne, a ten kto dopuszcza sie takich rzeczy nie jest wart niczego.

Nie jestem zwolennikiem skakania sobie do gardła czy na forum czy na PW, ale z dwojga złego to już lepiej dać sobie po razie na PW niż wzbudzać niesmak dla innych czytających te przepychanki.

Przecież jesteśmy tu z własnej, nie przymusowej woli, to forum nie jest nasze- znaczy sie użytkowników, jesteśmy tu jako "goście" więc należy zachowywać sie przyzwoicie jak na gości przystało.

Nieetyczne? Przyzwoicie? Co byś powiedział na "obicia mordy", zablokowania internetu, "znajdę gdzie mieszkasz" itp. Forumowicz nad miarę aktywny do dzisiaj.

Szkoda gadać.

Nieetyczne? Przyzwoicie? Co byś powiedział na "obicia mordy", zablokowania internetu, "znajdę gdzie mieszkasz" itp. Forumowicz nad miarę aktywny do dzisiaj.

Szkoda gadać.

Nie łapię? O co chodzi? To do mnie? Ja do nikogo a tym bardziej do Ciebie żadnych wulgaryzmów na PW nie pisałem bo i nie mam powodu a i nawet gdybym miał to po co sobie wątrobę pruć :)