kasiamirek1719513701 07.10.2020 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Cześć, ostatnio wykopali mi studnie, chce ją zabudować. Wloże ją (jak mozna tak powiedziec) w rure karbowana 600 i przykryje wlazlem. Problem mam taki, że nie wiem czy wlaz ponizej sie nada. Jak go sie motnuje? nakręca jakoś na rure czy cokolowiek? Zalezy mi aby przez góre nie dostawała się woda. prosżę o pomoc https://allegro.pl/oferta/dekiel-pokrywa-do-szamba-studzienki-plastikowa-a15-9679197602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 07.10.2020 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Przez właz woda się nie wleje tylko gdy jest powyżej poziomu wody. Cudów nie ma, nic nie jest idealnie szczelne - w tym asortymencie i pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts