Karizmo 05.01.2021 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Czyli pobudowali dom chodź wiedzieli o takiej działalności a ty tam się wprowadzając liczyłeś na to że legalnie działający zakład uda ci się zamknąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 06.01.2021 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Pomysl,jak może być legalna kuznia wśród domów prywatnych wkolo,zalatwione po znajomości, To są pomówienia [quote=Susek;7981781 mnie nie interesuje plan zagospodarowania,bo w polsce jest wszystko mozliwe,w krs nie ma wpisanej obróbki mechanicznej,ma wytwarzanie narzedzi i tyle Ja chcem i ma być cicho. No, no ciekawe podejście. Podaj link do MPZP . Już pytano cię o zapisy planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 06.01.2021 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Czyli pobudowali dom chodź wiedzieli o takiej działalności a ty tam się wprowadzając liczyłeś na to że legalnie działający zakład uda ci się zamknąć ? Jako fan strzelectwa sportowego czy użytkowego coś o tym wiem... stare strzelnice na terenach podmiejskich, często leśnych za zgodą gmin, starostw i samych osób kupujących działki są zabudowywane domami i... zaczyna się wojna pt. "strzelnica jest taka głośna". I tak jak strzelectwo w kraju wreszcie zaczyna rozkwitać tak kolejne obiekty są zamykane - de facto - w sposób nielegalny, pod naciskami lokalnych "nowych" społeczności, które wiedziały gdzie się budują. Może tobie też się uda zniszczyć ten biznes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts