malum 09.10.2020 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Dzień dobry. Poszukuję darmowego programu do projektowania instalacji ogrzewania podłogowego. Ms ktoś namiary na jakiś program, z którym poradzi sobie laik? Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie, trochę powiązane z poprzednim: czy trzeba przeliczać ogrzewanie podłogowe? Wyszedłem z założenia, że łatwiej przykręcić ogrzewanie, niż dołożyć rurek, gdy okaże się, że jest ich za mało, a co za tym idzie planowałem ułożyć rurki co 15 cm w całym domu. Koszt nie będzie znacząco większy, ale czy mogą być tego jakieś skutki uboczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 10.10.2020 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Purmo SDG https://forum.muratordom.pl/entry.php?131620-Pod%C5%82og%C3%B3wka-meandry-%C5%9Blimaki-i-podobne-przemy%C5%9Blenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts