Pi0trek121 11.10.2020 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2020 Witam, niestety w takich sprawach jestem cienki, dlatego też liczę na pomoc z Waszej strony w urządzeniu mojego mieszkania, a konkretnie łazienki i salonu. Zastanawiam się nad toaletą podwieszaną, wg mnie jest ładniejsza, i prostsza w utrzymaniu porządku. Chciałem mieć toaletę całą zabudowaną, tzn, żeby była równa ze ścianą, ale tego niestety nie zrobię, bo prawdopodobnie chcąc wmontować wersję slim przebiję się do sąsiada Druga opcja to zrobić toaletę podwieszaną przy ścianie i zabudować ją kafelkami, które mam na ścianie, jednak dalej nie wiem gdzie dać szafkę. Jeżeli chodzi o salon troszkę nie podoba mi się rozmieszczenie kanapy i miejsce na TV, trochę tak dziwnie będzie się oglądać telewizję pod kątem. Macie jakiś pomysł jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.10.2020 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2020 kolorem czerwonym zaznaczyłam półściankę przesłaniającą blaty robocze w kuchni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pi0trek121 14.10.2020 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Dziękuję bardzo za podpowiedź, nie powiem, w ten sposób nie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.10.2020 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A może takie ustawienie? Ale potrzebna jest zmiana wanny na kabinę prysznicową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pi0trek121 03.11.2020 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Bardzo dziękuję za opinie, ale chyba pozostanę przy wannie, na przyszłość - wiadomo, dzieci i te strawy i dodatkowo szklaną, składaną przesłonę, żeby można było wziąć szybki prysznic Chciałem zrobić coś tego typu Wszystkie opinie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 11.11.2020 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Tak, wiszące miski ustępowe sprawdzają się w małych pomieszczeniach ułatwiają utrzymanie czystości w ich okolicy. Stelaże pozwalające na ich montaż zajmują jednak przestrzeń i wymagają obudowy. Przy instalacji warto sprawdzić, czy istnieje możliwość wkucia stelaża w ścianę, to pozwoliłoby zaoszczędzić miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 12.11.2020 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Stelaże mają różną grubość... najmniejszą ma geberit slim, 8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts