Michal7891 12.10.2020 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Witam! Co może oznaczać przerywana linia ,która przebiega przez sam środek mojej działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.10.2020 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2020 granice obrębów? gmin?Granice klas bonitacyjnych? Granice obszarów użytkowych (las, pole, zabudowa)? Nie wiem jakie opcje zostały włączone, by pojawiały się na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal7891 12.10.2020 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2020 granice obrębów? gmin? Granice klas bonitacyjnych? Granice obszarów użytkowych (las, pole, zabudowa)? Nie wiem jakie opcje zostały włączone, by pojawiały się na mapie. Właśnie wszystko klikałem i akurat ta linia przerywana jest nietykalna, żadna opcja jej nie dotyczy. Jest na portalu powiatowym zaś na ogólnopolskim już jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 14.10.2020 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Witam! Co może oznaczać przerywana linia ,która przebiega przez sam środek mojej działki? [ATTACH=CONFIG]449059[/ATTACH] - załącznik jest tak, mały, że nic nie widać ! ( nawet o którą działkę chodzi ? ) - jeśli to mapa interaktywna, spróbuj operować warstwami w legendzie mapy - zawsze możesz kupić mapę zasadniczą z uzbrojeniem terenu, która zazwyczaj przekazuje więcej danych, a niżeli mapy dostępne w " necie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts