Kultywator 15.10.2020 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 (edytowane) Cześć, Chciałbym wam pokazać jak mogą się zabrudzić panele fotowoltaiczne. Na zdjęciach moją instalacja po 2 miesiącach użytkowania. Panele pokryte warstwą kurzu. Zauważyłem widoczny spadek efektywności systemu. Dobra rada dla wszystkich, myjcie swoje panele solarne. Edytowane 15 Października 2020 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 15.10.2020 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Dzięki za trochę spamu - oczywiście zgłoszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.10.2020 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Buahaha - panele na gruncie dałeś do mycia firmie ? Nie dość, ze spamer, to jeszcze głupi spamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.10.2020 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Możesz podać ile masz tych paneli i dlaczego są takie zakurzone? Są przy drodze gruntowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.10.2020 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Nazwa firmy usunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kultywator 15.10.2020 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Moc 5,6 KWP Panele na gruncie, droga krajowa w odległości ok 200m. Problemem może być bliskość pola uprawnego i pyłki z drzew. Po ulewnych deszczach sytuacja poprawiła się, ale i tak trzeba było umyć mocniejsze zabrudzenia, które nie schodziły zwykłą szczotką, czy szmatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raxon 15.10.2020 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Koncem lipca przy mojej dzialce kombajn kosil rzepak a wiatr byl w moja strone wiec kurzu bylo mega grubo. Na panele tez duzo siadlo, dalej sa brudne ale sie tym nie przejmuje. W lipcu zabrudzilo a uzysk w sierpniu mialem bardzo dobry czylo to jakos bardzo nie wplywa na uzysk. Teraz jesien to i tak produkcja kiepska a mkze snieg jak nasypie i sie stopi to ladnie umyje. Sie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 04.11.2020 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ja też mogę polecić wszystko za drobną opłata proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 05.11.2020 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Ja natomiast mogę za 150 zł. umyć + koszta dojazdu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 05.11.2020 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Ja natomiast mogę za 150 zł. umyć + koszta dojazdu.. Klientów brakło? Wszyscy inni klienci potrafią to zrobić sami? 150 PLN za mycie moją wodą.... INTERESUJĄCE. Weź się może za 500+ bo z reklamy nie wyżyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.11.2020 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Klientów brakło? Hej, bez spinki Przecież Stanowska napisała to jako sarkazm w odpowiedzi na reklamę. Redakcja reklamę usunęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts