siwytychy 18.10.2020 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Witam, zastanawiam się nad oświetleniem nocnym w kuchni. Może macie jakieś sprawdzone patenty, systemy ? Myślałem żeby zamontować listwy ledowe przy ziemi pod frontami z szafek. Chciałem żeby były załączane automatycznie po wejściu do kuchni i jak będzie się dało to tylko po zmierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.10.2020 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Masz gotowce w markecie na 3 literę. Czujka ruchu mocowana w puszce fi 60, zasilacz 10V/7 lub 15 VA i lampki. Podłączasz co uważasz, ledy 12V też do zasilacza 10V można podłączyć, tylko słabiej świecą. Moc led max ma być mniejsza o 10% od zasilacza i mocy pobieranych przez zasilanie czujki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 18.10.2020 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2020 @Bertha, to prawdopodobnie wstęp do reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 19.10.2020 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Fakt, nie zauważyłem debiutanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.10.2020 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Może macie jakieś sprawdzone patenty, systemy ? Chciałem żeby były załączane automatycznie. Takie oświetlenie już jest ....w lodówce:yes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.10.2020 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Dlatego wymaga częstego sprawdzania czy aby jest wyłączone Mieliśmy kiedyś strażnika lodówki, wielki, kosmaty podpalany. Spanie miał w przedpokoju, nosem do drzwi kuchni, lodóweczkę miał na oku. Mógł nawet leżeć na piętrze czy na balkonie, lecz dźwięk otwieranych drzwi lodówki był sygnałem że warto się zainteresować co się dzieje. W weekend gdy śniadanie się spóźniło, potrafił nas obudzić , złapać delikatnie za dłoń zębami i zaprowadzić pod drzwi lodówki i wykonać "siad" . Czekam na jedzonko!! Już czas!! Hau!! Hau!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 21.10.2020 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2020 (edytowane) Wątkotwórcy marzy się dyskretne nocne kuchenne buszowanko Może mała nagłowna latareczka. Edytowane 21 Października 2020 przez Stermaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.10.2020 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Tzw. czołówka do kupienia w każdym sklepie turystycznym. Zakładana na gumkę na głowę, można w niej spać jak w szlafmycy z długim kutasem, tu tę rolę przejmie snop światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts