widgetsasiad 19.10.2020 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2020 (edytowane) Witam Proszę o informację czy to jest dobrze wykonane ? Co powinienem zrobić ? Jak traktować wykonawcę ? który twierdzi że tak ma być.. Firma wykonała docieplenie całego budynku z zewnątrz. Wcześniej inna firma wykonała docieplenie poddasza pianą pur. Zdjęcie 1 ze strony muratordom U mnie tak na czerwono zaznaczyłem pustą przestrzeń Zdjęcie 2 u mnie Ciemny brąz krokiew jasny brąz podbitka Film z wizji: https://photos.app.goo.gl/XwSHco85ceePbFb8A Edytowane 19 Października 2020 przez widgetsasiad dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 19.10.2020 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2020 (edytowane) Rozumiem, że nie masz z wierzchu ściany szczytowej przykrytej izolacją?Wg powinna być i połączyć izolację ścian z izolacją dachu. Edytowane 19 Października 2020 przez kemot_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widgetsasiad 20.10.2020 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Z wierzchu tzn. ? Od środka na strychu mam tylko tynk na phorotherm jak widać na filmie z zewnątrz styropian klej siatka tynk. Problem jest taki ze styropian z zewnątrz kończy się równo z podbitką i mam tam dziurę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 20.10.2020 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 (edytowane) To musisz to zaizolować, wypełnić. W czym problem? Też miałem problem z baranami od elewacji, którzy zaczęli kłaśc styro do wysokości wienca a nie membrany dachu. Jak już zrobili to i tak przed wykonaniem sufitu i nasypania celulozy musiałem uzupełnić pustki wokół wiazarów czy braki kleju 30 puszkami piany. Edytowane 20 Października 2020 przez pandzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.10.2020 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Miałem dzisiaj zrobić fotkę, gdzie pięknie było widać, jak na dachu był szron - za wyjątkiem miejsc nad ścianami szczytowymi, ale korek za szybko ruszył.Oczywiście, ze taki radiator trzeba zaizolować z każdej możliwej strony od świata zewnętrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts