Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kocioł Zębiec Topaz lub Koral

Andy1111

Recommended Posts

Używałem Zębiec 19kW w systemie otwartym przez 19 lat. Po 12? latach wyleciał sworzeń ruchomego rusztu (wytarła się zawleczka). Na szybko zastąpiłem śrubą M8, napisałem do Starachowic i przysłali komplet sworzni. Zastrzeżeń brak, konstrukcja solidna. Zdetronizowany przez wyrób ze stajni Viessmanna.

• 2 months później...
może podaj przykład , a nie nabijasz nie wnoszące nic posty...:bash:

Nie bierz tego do siebie ale jak sam zauważyłeś on tak po prostu ma, że wszędzie gada wiele ale nic konkretnie acz jak byś może go jako przedstawiciela handlowego mpm-a o niżej przedstawione zapytał, to kto wie może cud by się jakiś w końcu stał i choć raz by coś konkretnie napisał.

Mpm Master Eko 6–20 kW za 8400,00zł

https://www.ceneo.pl/80134516?se=03LmHsKUsjLTpMuJQJ-WuB7H0C1TBDZh&gclid=Cj0KCQiAlsv_BRDtARIsAHMGVSaxGnF6LRUwMfqPSNoZdKjbITbpd3dHpLi2QOT0xyzp-v32IoWldhwaAkalEALw_wcB.

Tak czy inaczej ciekawość taką mam – co ciebie skłania ku kotłu temu, bo jak w poniższym i powyższym widać jeśli chodzi o cenę to rewelacji żadnej nie ma, więc co w twych poszukiwaniach cię determinuje, by nie jako za nazwę firmy płacić : https://www.ceneo.pl/64615115?se=tC6ecGl7Jyy8iCEFDw_qPR7H0C1TBDZh&gclid=Cj0KCQiAlsv_BRDtARIsAHMGVSb09JgN0n2KihdS4Lg4DCwXwSxR9WEYBWoG62zdRG37zNREOihSq3gaAh-_EALw_wcB

Zębiec Topaz 3,9-13 KW – 9249,00zł.

Kocioł Zębiec Koral 4,2-14 kW - 9489,00 zł.