dedert 31.10.2020 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Po rozszalowaniu garażu wyszły takie raki w nadprożu nad bramą. Nadproże 50cm wysokości, zbrojone 6x16 dołem. Miejsce zaznaczone na modelu 3D. Jaka zaprawa była by odpowiednią żeby to zakryć? Czytałem o krakoll geolite 40 oraz sika 13f z tym że to drugie wymaga gruntowania. Kiedy wymagane jest gruntowanie takich raków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.10.2020 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Ci co zalewali nie wiedza do czego służy buława a inaczej zagęszczarka ręczna do betonu.Teraz to możesz zrobić tylko kosmetykę w postaci otynkowana tych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedert 31.10.2020 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Mieli buławę ale widocznie nie doszła wszędzie. Jest to jedyny rak. Chyba że po rozszalowaniu słupów wyjdzie coś jeszcze. Chodzi mi konkretnie o rodzaj masy jaki powinienem wybrać żeby to zakleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 31.10.2020 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 (edytowane) Są specjalne masy do łatania takich braków . Wybierz sobie i kup: https://www.google.com/search?client=opera&q=masa+do+uzupełnień+betonu&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Tylko dokładnie wciskaj tą masę w braki aby całkowicie wypełnić te przestrzenie.Będzie dobrze Edytowane 31 Października 2020 przez gnago dopis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.10.2020 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Mieli buławę ale widocznie nie doszła wszędzie. Jest to jedyny rak. Chyba że po rozszalowaniu słupów wyjdzie coś jeszcze. Chodzi mi konkretnie o rodzaj masy jaki powinienem wybrać żeby to zakleić Buławę może i mieli ale pytanie czy ja używali? Są specjalne masy do łatania takich braków . Wybierz sobie i kup: https://www.google.com/search?client=opera&q=masa+do+uzupełnień+betonu&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Tylko dokładnie wciskaj tą masę w braki aby całkowicie wypełnić te przestrzenie. Będzie dobrze Wiem że takie masy są na rynku, ale to nie oznacza że ich zastosowanie wzmocni to nadproże, tak jak napisałem to jedynie zabieg kosmetyczny aby ładnie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 01.11.2020 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Masa PCC renomowanego producenta i nie jest to zabieg kosmetyczny tylko prawidłowa naprawa takich uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts