ezg2014 09.11.2020 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Szukam pergoli , trejażu (chyba tak to się nazywa?) pod winorośl. Mam winorośl posadzoną wzdłuż płotu na długości ok. 7m. Szukam czegoś, co składałoby się z elementów i można było łączyć, bo chyba tak długich pergol się nie robi? Szukam pergoli metalowej, bo nie wiem , jak można malować pergolę , jak zarośnie winoroślą. Czy znacie coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.11.2020 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 tylko na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezg2014 12.11.2020 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Dzięki za odpowiedź. Łatwo znaleźć wykonawcę drewnianej pergoli. Nie mogę natomiast znaleźć wykonawcy metalowej pergoli. Czy znacie firmę lub kogoś , kto może wykonać metolową pergolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2020 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 możesz popytać u wykonawców pergoli aluminiowych czy nie zrobiliby na podstawie indywidualnego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts